Om Tarasso

Tarasso arbetar med ledarskapsutveckling för såväl privat som offentlig sektor och verkar från Malmö i söder till Stockholmsområdet i norr. Med lång erfarenhet, gedigen kunskap och passion för utveckling skräddarsyr vi processen efter våra uppdragsgivares behov. Oavsett om det handlar om rekrytering, ledarskapsutbildning, personlighetsanalys eller utvärdering.

Vi lyssnar på och är intresserade av vad du vill uppnå. Med vår kompetens som bas, vårt engagemang som motor, vårt omfattande professionella nätverk och vår ständiga strävan efter förbättring som drivkraft utvecklar vi inte bara våra uppdragsgivare, kandidater och medarbetare. Vi driver även samhället i stort framåt.

”Två sanningar närmar sig varann.
En kommer inifrån,
en kommer utifrån
och där de möts
har man en chans att få se sig själv.”

Tomas Tranströmer

Varför Tarasso?

Att välja Tarasso är att välja passion för utveckling – där exakthet och äkthet är avgörande. När du vill känna dig sedd, utvald och betydelsefull. Vi brinner för ledarskapsutveckling och för att hitta rätt personer för varje sammanhang.

Passion

Vårt hjärta klappar för ledarskap och för att hitta rätt personer för varje sammanhang. Vi har en bred kompetens, vi är entreprenöriella till vår natur och vi har stor passion för ständig utveckling.

Progress

Vi skräddarsyr processer efter dina behov och vi är övertygade om att ledarskapet är nyckeln för en långsiktig och hållbar framgång. Vi är förändringsbenägna och ifrågasätter alltid status quo.

Professionalism

Vi är professionella ledarskapsutvecklare där kompetens och erfarenhet är lika självklart som nyfikenheten och viljan att ständigt lära sig mer. För oss är du viktig och bemöts alltid med diskretion och ansvarsfullhet.

Referenser

Vi har lång erfarenhet av ledarskapsutveckling och rekrytering på exekutiva positioner i såväl privat som offentlig sektor över hela landet. Exempel på genomförda uppdrag är rekryteringar av verkställande direktörer, kommundirektörer, chefer i ledande befattningar och specialister.
Vi vill att du som kund känner dig trygg i valet av samarbetspartner – nedan finner du ett axplock av genomförda uppdrag. Kontakta oss gärna för fler referenser.

Kontakt

VD – Parkering Malmö
VD – Jönköpings kommuns fastighetskoncern
VD – Borås Elnät AB
VD – Ircon Dying Systems
VD – Etikhus AB
VD – Innovatum AB
VD – COOP
VD – Näringsliv Ulricehamn AB
VD – Västvatten AB
VD – Trollhättans Energi AB
VD – Netwest AB
VD – Essunga Bostäder AB
HR-Direktör – Telge AB
Platschef – Marenor AB
Produktionschef – Tranter AB
IT-ansvarig – Borås Elnät AB

Förvaltningschef – Vänersborgs kommun
Förvaltningschef – Tranemo kommun
Förvaltningschef – Flens kommun
Förvaltningschef – Gislaveds kommun
Strategisk översiktsplanerare – Uddevalla kommun
HR -Chef – Flens kommun
HR-Chef – Trollhättans Stad
Stadsdirektör – Trollhättans Stad
Stadsbyggnadsdirektör – Malmö Stad
Biträdande stadsdirektör – Helsingborgs kommun
Förbundsdirektör – Fyrbodals Kommunalförbund
Kommundirektör – Upplands-Bro kommun
Kommundirektör – Kungsbacka kommun
Kommunchef – Lilla Edets kommun
Kommunchef – Laholms kommun